شرکت صنعتورق آرینپاژ تولید و عرضهکننده ورقهای فولادی بهبود یافته کیفی و فوق کیفی، از آمادگی این شرکت برای عرضه محصولات کیفی مورد نیاز کلیه مصرف کنندگان داخلی و خارجی و ارائه خدمات انبارداری و لجستیک به مشتریان خود خبر داد.
شرکت صنعت ورق آرین پاژ ، شرکت پویا در صنعت فولاد
شرکت صنعتورق آرینپاژ تولید و عرضهکننده ورقهای فولادی بهبود یافته کیفی و فوق کیفی، از آمادگی این شرکت برای عرضه محصولات کیفی مورد نیاز کلیه مصرف کنندگان داخلی و خارجی و ارائه خدمات انبارداری و لجستیک به مشتریان خود خبر داد.
مهندس محمدمهدی یارجانلی، مدیرعامل شرکت صنعت ورق آرین پاژ در گفتوگو با ماهنامه تخصصی پردازش ضمن تشریح چگونگی شکلگیری شرکت در زمینی به مساحت52 هزار متر مربع و 6500 متر فضای سرپوشیده، گفت: در سال 94 و با رویکرد احیای شرکت با شخصیت، هویت و ماموریتی جدید سعی شد که ابتدا از محدودیت تک منبع بودن مواد اولیه خارج و مزایای رقابتی را نیز شناسایی و سپس با توجه به توان فنی مجموعه و اجرای بخش بندی بازار بر روی بازاریابی و برندینگ فعال شویم.
وی امکانات مناسب فنی، تولید، بازرگانی، ردیابی محصولات و شناسنامهدار کردن آنها، مشتریمداری و رعایت اصول حرفهای تجارت، بهرهگیری از نیروهای مجرب و متخصص، توجه به کیفیت پایدار، بهرهمندی از آزمایشگاه بسیار مجهز، قرار گرفتن در موقعیت استراتژیکی مناسب، دارا بودن ماشینآلات مدرن مطابق با استانداردهای روز دنیا، اصلاح و بهبود سطحی و ابعادی در تولید و عرضه انواع ورقهای فولادی و… را از جمله توانمندیهای این مجموعه برشمرد و گفت: بخشی از ظرفیت این شرکت با وجود توان 300 هزار تن تولید با کیفیت و توانمندی بسیار بالا، به دلایل مختلفی از جمله کمبود سرمایه در گردش و مواد اولیه و نبود شناخت کافی از کیفیت بسیار بالای محصولات این کارخانه خصوصا محصول درکشور، بلااستفاده مانده است.
یارجانلی گفت: کارخانه ما هماکنون دارای دو خط اصلی است که در آن پس از بازرسی، شستشو و رفع آلودگی سطحی، موج گیری و ایجاد صافی فوق العاده طی فرآیندی عیوب مرکزی و کناره ورقهای قلعاندود، گالوانیزه و ورق سرد و گرم از بین رفته و به محصولی با کیفیت بالا در ابعاد و بسته بندی دلخواه شیت تبدیل میشود. این مجموعه هماینک با رفع نیاز بسیاری از کارخانجات لوازم خانگی، قطعات خودرو و مصرف کنندگان دیگر به ورق، مشکلات مربوط به واردات ورقهای مورد استفاده در صنایع با قطعات کیفی بالا و برخی ورق های رویه را مرتفع کرده است.
وی با اعلام اینکه راهاندازی و احیای مجدد این شرکت نتیجه بازدید از صدها شرکت بالادستی و پاییندستی فولاد طی 12 سال اخیر و همچنین نتیجه آشنا شدن و تمرکز بر نیاز صنایع مختلف بوده است، تصریح کرد که پس از مطالعات فراوان سر انجام به این نتیجه رسیدیم که گپی بین صنایع مصرفی و تولیدکنندگان فولاد وجود دارد که صرفا با فعالیت فعلی تولید کنندگان و سرویسسنترها محقق نمیشود. مثلا در یک کلاف فولادی، برخی دارای افت کیفی و برخی نیز درجه دو و ضایعاتی میشوند که ما سعی کردیم علاوه بر بهبود ورقهای دانگرید با اجرای فرآیندهای مختلف کلاف های با استانداردهای موجود را در قالب استانداردهای سخت گیرانه، آپگرید کرده و به ورق درسطح کیفی بسیار بالا ارتقا داده و با احیا ورق MB را بازیابی و تحویل مشتری دهیم.
مدیرعامل صنعت ورق آرینپاژ با اشاره به اینکه علاوه بر همه اینها در دیگر بخش های این کارخانه با ورود بخشهای ضایعاتی ورق و اصلاحات منجر به بازگشت آن به چرخه مصرف، باعث کاهش قیمت تمام شده محصول و افزایش کیفیت محصولات تولید شده با هزینه ای کمتر از سوی مشتریان را به همراه داشته، موضوع صادرات و ورود این شرکت به این عرصه را یادآور شد و گفت: امروز رضایت بسیاری از مصرفکنندگان از جمله صنایع خودرو، رادیاتورهای پنلی و یا لوازم خانگی و صنایع مظروف سازی، لوله و پروفیل خودرو و برخی مصارف رویه، که محصولات خود را علاوه بر عرضه در داخل، صادر نیز میکنند، افزایش چشمگیری داشته است.
یارجانلی از نیاز 500 میلیارد تومانی این شرکت بهعنوان سرمایه در گردش جهت تکمیل ظرفیتی، خبر داد و افزود: در شرایط فعلی تامین این میزان سرمایه برایمان امکانپذیر نیست، بنابراین یکی از راههای تامین نقدینگی علاوه بر اعتبارات اسنادی درخواستی، ورود به سایر بخشها نظیر تامین مالی از صدور محصول به کشورهای مختلف از جمله کشورهای همسایه است.
وی شکلدهی و تلاش برای تاسیس اولین “هایپرمارکت متخصص فولادی” در کشور را از جمله دیگر اهداف این مجموعه دانست و تصریح کرد که باز شدن گرههای کور در بخش فولاد نیاز به انجام چنین کارهایی دارد، زیرا صرفا با وجود یکسری شرکتهای بازرگانی نمیتوان به اهداف مهم از جمله دستیابی به بازارهای حرفه ای فروش تحقق بخشید، چون آنها (شرکتهای بازرگانی) نه شناخت صددرصدی به همه بخشهای تولید دارند و نه از دغدغه تولیدکنندگان و مصرفکنندگان مطلع هستند، از طرفی وجود تولیدکنندگان بزرگ نیز مطابق تجربه های مشابه در شرکتهای بزرگ بین المللی، برای رسیدن به این هدف کافی نیست.
او با اعلام اینکه کشور ما برای رسیدن به افق 55 میلیون تن فولاد، باید حدود نصف این میزان را صادر کند، بر ضرورت توجه بیشتر در ایجاد ارزشافزوده محصولات،
افزایش سرانه مصرف، بحث ایجاد نیاز، توسعه زیرساختهای تولیدی، صادراتی، حمل و نقل و نیز صادرات منضبط و بهره مند از ظرفیتهای برندینگ تاکید کرد.
یارجانلی معتقد است که رقابت با کشور های CIS، چین و حتی جهانی شدن در بسیاری از محصولات با تشکیل حلقه مفقوده فوق یعنی تشکیل هایپرمارکت متخصص فولادی محقق خواهد شد.
به گفته وی این مهم منطبق بر اصل نگاه شرعی و ملی به کار، مطالعه، تجربه و تحصیلات مرتبط و بهرهگیری از نظارت اساتید بزرگ داخلی و بین المللی بوده است که ان شاءا… با عنایت ایزد منان به ثمر خواهد نشست.
مدیرعامل صنعت ورق آرینپاژ همچنین وجود آزمایشگاه و مرکز دانش و اسناد و دپارتمان آموزش و فنی مهندسی، ایجاد دفتر R&D پویا ، کار بر روی پروژه ملیسازی مانیتورینگ سطح ورق جهت شناسایی ابعاد کیفیت سطح ورق، اخذ گواهینامه استاندارد اجباری، فعال کردن کارگاه ساخت و خودکفایی و بهره مندی از ثمرات بومی سازی و… را از دیگر توانمندیهای شرکت برشمرد و افزود: بدون شک ترکیب مدیریت علمی و بازار میتواند برای کشور راهگشا باشد، امروز شایسته است کشور به سمت شناسایی فرصتهای واقعی و ایجاد ارزشافزوده و کاهش قیمت تمام شده حرکت کند.
یارجانلی در ادامه برنامههای آینده شرکت را یادآور شد و گفت: ایجاد خطوط تکمیلی، راهاندازی کارگاههای جداگانه ساخت قطعات و تجهیزات، برنامهریزی برای شناسایی و ایجاد فضای مناسب جهت توسعه صنایع پایین دستی و بالا دستی30 هزار متر مربع فضای توسعه زیرسقفی برای سرمایهگذاری و ایجاد تنوع و توسعه در کیفیت محصولات و نوع بستهبندی محصولات فولادی از جمله اهداف و برنامههای آینده این شرکت است.
وی با اعلام اینکه انواع خدمات در ورقهای تولیدی براساس نیاز مشتری صورت میگیرد، خاطرنشان کرد که این شرکت دقیقا نیاز صنایع کوچک و بزرگ را شناسایی کرده و بر اساس آن اقدام به تکمیلکاری میکند.
یارجانلی با تاکید بر اینکه با انجام برخی تغییرات به آسانی میتوان محصولات را به کشورهای منطقه، اروپا و شمال افریقا در سطح وسیع صادر کرد، گفت: متاسفانه امروز فروش صادراتی ورق را در شرکت به دلایل نامانوس گرفته شده است و این در حالی است که سیاستهای فعلی نیز مانع از تحقق صادرات و برندینگ شده است. و این در حالی است که در حال حاضر با وجود نیاز به صادرات غیر نفتی و تامین ارز ناشی از آن با اجازه صادرات به شرکت های تولید کننده و ایضا شرکت هایکیفیت و صادرات محور مانند این شرکت که طی سالهای گذشته نیز دارای سهم در بازارهای منطقه ای بوده است ضمن تائید مناسببر معدل ارز کشور ان شاءا.. شاهد کنترل این دومینوی افت ارزشپول ملی و نتایج آن که ریشه همه این مشکلات اخیر افزایش قیمت های متاثر از بار روانی افت ارزش پول ملی و کمبود ارز بوده است باشیم.
مدیرعامل صنعت ورق آرینپاژ سختگیریهای بانکی در ارایه وام و درخواست بانکها در دریافت وثیقههای سنگین را یکی از بزرگترین مشکلات پیشروی تولیدکنندگان دانست و از مسوولان خواست تا در این باره چارهای بیاندیشند.
وی همچنین بالابودن بهرههای بانکی را یادآور شد و توام بودن آن با نبود زیرساختها و ارتباطات مکفی سیستم اقتصادی آن را زمینه سفتهبازی و تضعیف صنعت و اشتغال در جامعه برشمرد.
یارجانلی عدم اختصاص کد خرید ورق از سوی تولیدکنندگان را یکی دیگر از مشکلات عنوان کرد و خواستار همکاری تولیدکنندگان بزرگ ورق در تخصیص کد خرید به اینگونه شرکتهای تکمیل کننده زنجیره فولاد شد.
شایان ذکر است این شرکت که در سال 94 با کمتر از 15 نفر در آستانه تعطیلی بوده است برای 45 نفر ایجاد اشتغال کرده و در سال گذشته، به عنوان یکی از کارآفرینان برتر استان شناخته شد.
ماهنامه پردازش97/06/27